Fakültemizde Uluslararası Katılımlı Kariyer Geliştirme Semineri Düzenlendi

ÇOMÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Olcay HİSAR, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Harun YILDIZ ve Yetiştiricilik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Murat YİĞİT’in koordinatörlüğünde Uluslararası Katılımlı Kariyer Geliştirme Semineri Düzenlenmiştir.Seminere, Norveç’te Akvakültür Sistem ve Teknolojileri uzmanı Sayın Roy Hakon MYRSETH katılım sağlayarak, fakültede Lisans ve Lisans üstü öğrencilerine yönelik 2 oturumlu seminer sunmuştur. Sayın MYRSETH’in “Development of Cage Industry and Key Factors (Kafes Endüstrisinin Gelişiminde Önemli Faktörler)” temalı konuşması, karşılıklı soru-cevap şeklinde interaktif olarak başarıyla tamamlanmıştır.

Lisans ve Lisansüstü öğrencilerin mesleki ve eğitsel gelişimlerine katkı sağlamak üzere bu tür ulusal ve uluslararası seminerlerin, sektörde başarı sağlamış uzmanların davet edilerek gelecek dönemlerde de sürdürülmesi hedeflenmektedir.