Köpek Balıklarının Halk Üzerindeki Etkilerinin Uluslararası Düzeyde Belirlenmesi Anket Çalışması

Uluslararası düzeyde, KÖPEK BALIKLARININ HALK ÜZERİNDEKİ İZLENİMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ konusunda, Padova Üniversitesi, Biyoloji Bölümü (İtalya), iSea (Deniz ve Doğal Hayatı Koruma (Yunanistan), MER (Kıbrıs), OGS (Ulusal Oseanografi ve Deneysel Jeofizik Enstitüsü, İtalya), CHAM- Portekiz Küresel Tarih Merkezi, FCSH/NOVA Üniversitesi (Portekiz), NIWA (Yeni Zelanda), ICM (İspanya), Planeta Océano (Peru), FAO  ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Temel Bilimler Bölümü işbirliğinde bir anket çalışması yapılmaktadır. Araştırmanın amacı, dünyanın farklı ülke ve bölgelerinde yaşayan halkın köpek balıklarına karşı izlenimlerini ortaya koymaktır. İlgili çalışmaya ait “Türkçe Anket” aşağıdaki linkte yer almaktadır. Linki tıklayarak ankete ulaşabilir ve ilgili alanları doldurarak ankete katılabilirsiniz.

Ankete Katılmak İçin Tıklayınız.

logo università di padova logo isea logo icm

logo OGS       logo MST

loag cost   logo EU     logo opp