Dünya Su Günü; Su İçin Doğal Çözümler Paneli

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü tarafından düzenlenen "Dünya Su Günü; Su İçin Doğal Çözümler" konulu panel gerçekleştirilmiştir. Panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent GENÇ, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÇOLAKOĞLU, üniversitemiz öğretim üyeleri ve idari personeli, lisans ve lisans üstü öğrenciler katılmıştır.

Panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlamış ve açılış konuşmalarını sırasıyla Dekan Prof. Dr. Fatma Çolakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem yapmıştır.

Panelde Moderatör olarak Su Ürünleri Temel Bilimler Bölüm başkanı Prof. Dr. Sezginer TUNCER görev yaparken, Panelist olarak Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nden Ziraat Mühendisi Ayhan GÜNDOĞDU, Gönüllü Doğa Koruyucusu Şahabettin KALFA, ÇOMU Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü’nden Prof. Dr. Murat YILDIRIM, ÇOMU Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Nilgün AYMAN ÖZ ve ÇOMU Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Faize SARIŞ katılmışlardır.

Davetli panelistlerin sunumlarının ardından soru-cevap bölümüyle panel sona ermiştir. Panel sonrasında panele katılan konuşmacılara teşekkür belgeleri sunulmuştur.