Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi 25. Yıl Etkinliği Gerçekleşti

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin 25. yıl kuruluş etkinlikleri çerçevesinde Dardanos Yerleşkesi Deniz Canlıları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde bulunan 2 bin levrek balığı yavrusu hazırlanan etkinlik ile denize bırakıldı.

Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik, İDA Gıda A.S. işbirliği ile son zamanlarda denizlerdeki balık stoklarının azalmasına dikkat çekmek ve sürdürülebilir balıkçılığa katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilmiştir. ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi Deniz Canlıları Araştırma ve Uygulama Merkezi tesisinde gerçekleştirilen törene, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ekrem KARADAĞ, Deniz Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÇOLAKOĞLU, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanları ile akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.