DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ KÖRFEZ ÜLKELERİNDE İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARI

.

ÇOMÜ, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Deniz Teknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Murat YİĞİT ve Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Sebahattin ERGÜN, Körfez Ülkeleriyle İşbirliği Potansiyelini değerlendirme amacıyla ÇOMÜ, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi adına ziyarette bulunmuşlardır. Bahreyn Manama’da Organik Balık Yetiştiriciliği ve Akuaponik Üretim Tesislerinde Bahreyn Su Ürünleri Yetiştiriciliği Sektörü temsilcileriyle biraraya gelerek Körfez ülkelerinde gelişen Su Ürünleri Yetiştiriciliği sektörüne üniversitemizden sağlanabilecek katkılar ve Proje işbirliği olanaklarını değerlendirmişlerdir.