Fakültemiz 2 - 4 Haziran 2016 tarihlerinde Düzenlenen Future Fish Eurasia Fuarında Üniversitemizi Temsil Etmişlerdir.

Türkiye’nin tek su ürünleri fuarı olan Future Fish Eurasia Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı, 2 - 4 Haziran 2016 tarihleri arasında, Fuar İzmir'de, gerçekleşmiştir. Fuara başta dekanımız Prof. Dr. Sebahattin ERGÜN olmak üzere, fakültemiz öğretim elemanlarından Prof. Dr. Murat YİĞİT ve Arş. Gör. İ. Burak DABAN  kendilerine eşlik etmiştir. Ayrıca Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerimizde fuar alanındaki standımızda görev almıştır. Fuarda Fakültemizin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında posterler hazırlanmış ve gelen konuk ve sektör temsilcilerine bu konular hakkında bilgiler verilmiştir. Fuara katılan öğrencilerimiz ise sektörde yer alan işletmeleri tanıma ve onlarla iletişime gecme fırsatı bulmuşlardır.