Sektör Buluşması ve Kariyer Etkinliği Davetiyesi

Saygıdeğer Öğretim Üyelerimiz ve Değerli Öğrencilerimiz,

Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi olarak, sektörle etkileşimi güçlendirmek ve kariyer fırsatlarını keşfetmek amacıyla düzenlediğimiz "Sektör Buluşması ve Kariyer Etkinliği"ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyarız.

Bu özel etkinlik, saygıdeğer konuşmacımız Yakup Değirmenci'nin liderliğinde gerçekleştirilecek olup, Kanyon Akua Su Ürünleri Firması Balık Sağlığı Birimi üzerine yoğunlaşacaktır. Sunumda; balık aşılama ve boylama teknikleri, su ürünleri mühendislerine olan sektörel gereksinimler ve sektör hakkında genel bilgiler ele alınacaktır.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 28 Aralık 2023, Perşembe
Saat: 10:00 - 11:00
Yer: Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Toplantı Salonu
Etkinliğimiz, alanında uzman kişilerin değerli bilgilerini paylaşacakları ve geleceğin su ürünleri mühendisleri için önemli perspektifler sunacakları bir platform olacaktır. Bu değerli bilgi alışverişinde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Katılımınız bizim için önemlidir. Etkinlikle ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Saygılarımızla,