Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Arasında Ortak Araştırma Projeleri ve İşbirliği Protokolü İmzalandı

Protokol ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi R/V COMU-1 Araştırma Gemisinin bakım ve teknik revizyonu yapılarak, Balikesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak Araştırma Projeleri  yürütülmesi, bilimsel ve sosyal projeler ve sosyo-kültürel faaliyetler gibi işbirliği çalışmaların yürütülmesi  amaçlamaktadır.

ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. R . Cüneyt Erenoğlu başkanlığındaki heyete Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Yiğit, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Yeşim Buyukates ve Dr. Öğr. Üyesi Erdem Kan'ın yani sıra, Fakültemiz "Hayalet Ağ Avcıları" ekibinden Prof.Dr. Adnan Ayaz,  Prof.Dr. Uğur Altınağaç, Prof.Dr. Uğur Özekinci ve Kaptan Dr. Öğr. Üyesi Alkan Öztekin iştirak etmişlerdir.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Proje Protokol Komisyonu olarak,
Sn. Ahmet Taner
Sn. Berker Marmaralı
Sn. Haluk Kızmaz'ın hazır bulunduğu tören, karşılıklı imzaların atılmasıyla son bulmuştur.