ÇOMÜ, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nde “INCON-2022” Uluslararası Konferanslar Serisinin 5.si Gerçekleştirildi

Gıda Güvenliği ve Balık İşleme Teknolojileri Uzmanı Assoc.Prof. Suprakash Chakma, “BANGLADEŞ'TE YÖRESEL VE GELENEKSEL BALIK İŞLEME TEKNİKLERİ” Konulu Konferans Verdi.

Prof.Dr. Murat Yiğit, Prof.Dr. Sebahattin Ergün, Prof.Dr. Yeşim Büyükateş, Doç.Dr. Sevdan Yılmaz, Dr.Öğr.Üyesi Halit Kuşku ve Dr.Öğr.Üyesi Ümüt Yiğit koordinatörlüğünde  ve ScopesScience organizasyonunda düzenlenen INCON-5 Konferansına çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Konferans Bangladeş Patuakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile ÇOMÜ arasında “Gıda Güvenliği” alanında işbirliği ve ortak projelerin geliştirilmesi yönünde temennilerle tamamlandı.