Deniz Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Mezun ve Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleşti

Fakültemiz tarafından 25 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenen  "Mezun ve Kariyer Günü" etkinliği  Fakültemizde öğrenim görmüş ve su ürünleri sektöründe görev yapan mezunlarımızın katılımı ile gerçekleşmiştir.

Etkinliğe Mezunlarımızdan

Burcu Köseoğlu,  Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. Arge Müdürü,  Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. hakkında bilgi verdikten sonra çalışma hayatı ve yaşam tecrübeleri ve iş imkanları hakkında bilgiler vermiştir.

İsmail Avcılar,  İDA Gıda Su Ürünleri Üretim Ltd. Şti. Tesis Müdürü, İda Gıda İşletmesi, sektörün durumu ve iş hayatında  yaşamış olduğu tecrübelerden ve sektörün su ürünlerine olan ihtiyaçları hakkında bilgiler vermiştir.

Abdullah Bayrak, Celil Kankaya,  Çanakale Belediyesi Karina Deniz Kültürü Müzesi Sorumluları, Karina Deniz Kültürü Müzesinin Kuruluş Hikayesi ve Çalışma hayatı ve ortamları konusunda tecrübelerini paylaşmışlardır.

Etkinlige Fakültemiz Öğretim Üyeleri, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.