Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakülte 2021-2022 Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Fakültemiz Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Törene, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten ve Prof. Dr. Okhan Akdur, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. C. Çiğdem Yığın, ÇOMU Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu  Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serpil Odabaşı,  akademik, idari personelimiz ile mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, mezun öğrencilerimizin  sahneye daveti, okul birincilerimizden Sibel Albayrak'ın konuşmaları, Dekan Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik'in konuşmaları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten'in konuşmaları ile devam etti. Program okul birincilerimiz Sibel Albayrak ve Ali Gençeli'ye hediye ve diploma takdiminin ardından protokol ve akademisyenler tarafından mezun olan öğrencilerimize diplomaların takdim edilmesi ile devam etti. Program mezuniyet kokteyli ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.