Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi 2022 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi  2022 yılı Akademik Kurul toplantısı  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Pelin Kanten, Dekan Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik, Genel Sekreter Ayhan Monus, Fakülte Sekreteri Elvan Birben ile fakülte akademik personelinin katılımıyla Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi  seminer salonunda gerçekleşti.

Akademik Kurul Toplantısı’nda Dekanımız Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik, akademik kurulun açılış konuşmalarını yaparak fakültemizin mevcut durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, öğretim elemanlarının bilimsel çalışmaları, projeler ve  performansları, Ulusal ve uluslararası akademik ve sanayii işbirlikleri, fakültenin fiziki, teknik yapısı ve ihtiyaçları ile gelecek dönemlere ait çalışma planları, hakkında  bir sunum gerçekleştirdi.

2022 yılı Akademik Kurulu Rektör Prof. Dr. Sedat MURAT’ın konuşmaları ile sona erdi.