Deniz Bilmleri ve Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sebahattin ERGÜN'ün "The 1st International Conference on Responsible Fisheries and Sustainable Aquaculture" (ICORFASA) Konferansına "Plenary Speaker" Olarak Katılımı

Mindanao Devlet Üniversitesi, Naawan Yükseköğrenim Komisyonu (CHED) ve Türkiye ile Filipinler'deki üniversitelerin işbirliği ile düzenlenen "The 1st International Conference on Responsible Fisheries and Sustainable Aquaculture" (ICORFASA) Kongresi farklı ülkelerden 200 den fazla katılımcılarla başarı ile gerçekleştirilmiştir. 
"Değişimin Akıntısında Yol Almak" (Navigating the Current of Change) ana temasıyla 3-5 Temmuz 2024 tarihlerinde Filipinler'de Cagayan De Oro şehrinde gerçekleştirilen konferansta balıkçılık ve su ürünleri yetiştiriciliği alanlarında sürdürülebilir uygulamalar ve yenilikçi çözümler içeren çeşitli konuları ele alınmış, deneyimleri paylaşılmıştır. 
Konferansa, Fakültemiz yetiştiricilik Bölümü Başkanı Prof.Dr. Sebahattin ERGÜN  "Pleanary Speakers" olarak davet edilmiş ve "Natural Fish feed Additives in health and Immunity" başlıklı sunumunu paylaşmıştır.

https://msunaawan.edu.ph/icorfasa2024/