Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. İbrahim Ender Künili "Food Loss Reduction: A Global Challenge" İsimli Eğitim Çalıştayına Katılım Sağladı

Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. İbrahim Ender Künili, 9-11 Temmuz 2024 tarihleri arasında CA22134 – FoodWaStop Cost Aksiyonu tarafından İngiltere Cranfield Üniversitesi’nde düzenlenen "Food Loss Reduction: A Global Challenge" eğitim çalıştayına katılmıştır. Bu etkinlikte; gıda kaybının önlenmesi ve kayıpların ölçüm metotları, gıda atıklarının değerlendirilmesi, gıda güvenliği ile yeni teknolojiler üzerine detaylı eğitimler gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, etkinlik kapsamında ilgili laboratuvarlar ve öncü üretici firmalar ziyaret edilerek, bilimsel iş birlikleri hakkında görüşmeler de yapılmıştır.