Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zayde Ayvaz'ın Projesi TÜBİTAK' ın 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı Kapsamında Desteklenmeye Değer Bulunmuştur

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zayde Ayvaz, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)’nun 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında, Amerika Birleşik Devletleri Ohio Devlet Üniversitesi laboratuvarlarında yürütülmek üzere “Yeni Geliştirilmiş Mobil Özellikli Yüzeyde Güçlendirilmiş Raman Spektroskopisi (YGRS) Cihazlarının Su Ürünleri Analizlerinde Kullanım Potansiyelinin Karşılaştırılmalı Olarak İncelenmesi” isimli projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.