Fakültemizden Emekli Olan Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sezginer Tuncer için Emeklilik Töreni Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nden emekli olan Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sezginer TUNÇER  için emeklilik töreni düzenlendi.
Deniz Polis Evi’nde düzenlenen emeklilik törenine; Dekan Prof. Dr. Ekrem Şanver ÇELİK, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İlknur AK, Doç. Dr. C.Çiğdem YIĞIN ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.
Emeklilik töreninde ilk olarak Dekanımız Prof. Dr. Ekrem Şanver ÇELİK, Prof. Dr.  Sezginer TUNÇER’in fakültemize olan katkıları ve hizmetler ile ilgili duygularını dile getirdikleri konuşmalarının ardından Prof. Dr.  Sezginer TUNÇER’e plaket, çiçek ve hediye takdim edildi.
Tören, emekli olan öğretim üyemizin konuşmasının ardından yapılan ikramlar ile son buldu.