Güney Marmara Kalkınma Ajansı’ndan Fakültemize Üst Düzey Ziyaret

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Sayın Onur Adıyaman, GMKA Çanakkale Koordinatörü Sayın Recai Başaran, GMKA Enerji ve Sanayi Birimi Başkanı Sayın Hüseyin Kerem Öner ve Denizüstü Rüzgar Enerjisi Derneği Başkanı ve MARENTECH-2024 Koordinatörü Sayın Dr. Murat Durak, Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ile birlikte Fakültemizi ziyaret ederek, ÇOMÜ Denizcilik eğitimine yönelik altyapı çalışmalarını yerinde incelemişlerdir.

Sayın Rektörümüzün önderliğinde yapımı tamamlanmak üzere olan Simülasyon Merkezi’ndeki gelişmeler hakkında brifing veren Dekanımız Prof. Dr. Murat Yiğit, Eylül ayı içinde gerçekleştirilecek açılış ile birlikte, Dünya standartlarında en yeni teknolojilerin kullanıldığı Denizcilik Eğitim ve Simülasyon Merkezinin ülkemize kazandırılmış olacağını belirtti.