Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Sevdan Yılmaz FAO-FTPP II Kapsamında Düzenlenen "Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Karnivor Balıklar İçin Alternatif Yemler ve Makro Alg Yetiştiriciliği" Çalıştayına Konuşmacı Olarak Katıldı

Fakültemiz öğretim üyesi Doç.Dr.Sevdan YILMAZ FAO-Türkiye Gıda ve Tarım Ortaklık Programı (FTPP II) kapsamında  20-21 Aralık 2022 tarihlerinde, Bodrum/MUĞLA'da düzenlenen "Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Karnivor Balıklar İçin Alternatif Yemler ve Makro Alg Yetiştiriciliği" çalıştayına konuşmacı olarak çağrılmıştır. “Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı ve Balık Sağlığı Üzerine Etkileri” başlıklı konuda sunum yapan öğretim üyemiz, başta Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Sayın Dr. Mustafa Altuğ ATALAY, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Turgay TÜRKYILMAZ, Yetiştiricilik Daire Başkanı Sayın Tanju ÖZDEMİRDEN,  Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birlik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sayın Özerdem MALTAŞ ve Sayın İhsan BOZAN (Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili), sektör temsilcileri ve farklı üniversitelerden alanında önemli çalışmalara imza atmış bazı öğretim üyelerinin yeraldığı çalıştay da sektör sorunlarını ve geleceğe dair yapılması gerekenleri değerlendirmişlerdir.  Ayrıca, çalıştay ekibi akuakültür besleme çözümleri ve hizmetlerinde dünya lideri olan Skretting firmasına ziyarette bulunmuş ve öğretim üyemiz gelecekte üniversite sanayi işbirliği adına yapılacak ortak çalışmalar ile ilgili Skretting ürün ve teknik müdürü Vahid NASEH ile değerlendirmelerde bulunmuştur.