Polonya Marıtıme Unıversity Of Szczecın’den Fakültemize İş Birliği Ziyareti

1968 yılında kurulan ve 56 yıllık geçmişi olan Polonya Szczecin Denizcilik Üniversitesi’nden Dr. Bogusz WISNICKI, ÇOMÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’ni ziyaret ederek, bu yıl ilk kez öğrenci alacak Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Programı hakkında bilgi aldı. Yapımı, Ağustos 2024’te tamamlanacak olan ÇOMÜ Denizcilik Eğitim ve Simülasyon Merkezi’nin inşaat faaliyetlerini de yerinde inceleyen Dr. WISNICKI, Üniversitesiyle ilgili bir tanıtım sunumu da yaptı. WISNICKI, “Türkiye’de Uluslararası düzeyde bir eğitim merkezine sahip olacak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile öğrenci ve akademik değişim programlarında İş Birliği yapmanın her iki ülkenin Denizciliğine büyük kazanımlar sağlayacağını” belirtti.

Fakültemize ziyaretlerinden dolayı Dr. Bogusz WISNICKI’ye teşekkür ediyoruz.