Sekiz Filipin Üniversitesinden Fakültemize Stratejik Ortaklık ve İş Birliği Ziyareti

Pasifik Okyanusunda 7641 adadan oluşan Filipinler’in 8 farklı Üniversitelerinden Rektörler, Rektör Yardımcıları ve Akademisyenlerden oluşan Bilim Heyeti Fakültemizi ziyaret ederek, ortak projeler ve bilimsel araştırma projeleri ve öğrenci değişimiyle ilgili görüşmelerde bulundu. Filipinli Bilim Heyeti adına Mindanao State University at Naawan Rektör Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Rey Y. Capangpangan, ikili iş birliği proje konularıyla ilgili öneri ve taleplerini bildiren sunum gerçekleştirdi. Fakültemiz laboratuvarlarında incelemelerde bulunan Filipinli akademisyenler, Fakültemiz öğretim üyeleriyle de ayrı ayrı proje konuları üzerinde görüş alışverişinde bulunmuşlardır.