Tatlısu Havza Yönetim Projesine Fakültemiz Öğretim Üyelerimizden Önemli Katkı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün yürütücü olduğu “Havza Bazlı Su kalitesinin İzlenmesi, Seyhan Havzasında Su Kalitesinin İzlenmesi ve Nehir Havza Yönetim Planının Hazırlanması” projesi kapsamında Fakültemiz Temel Bilimler Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Deniz Anıl ODABAŞI ve Doç. Dr. Serpil ODABAŞI uzman olarak görev alacaklardır. Proje kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi ve Kocaeli Üniversitesi Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren Çevsis Ar-Ge Danışmanlık firması arasında iş birliği protokolü imzalanmıştır. Bir yıl sürmesi planlanan proje, sucul biyoçeşitlilik, endemizm, su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliği konusunda önemli faydalar sağlayacaktır. Öğretim üyelerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.