Türk-İtalyan Ortak Konferansı “Omurgasız Yetiştiriciliği: IMTA Sistemleri ile Sürdürülebilir Geleceğe” Gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nde  Türk-İtalyan Ortak Konferansı “Omurgasız Yetiştiriciliği: IMTA Sistemleri ile Sürdürülebilir Geleceğe” gerçekleştirildi. Doç. Dr. Sefa ACARLI ve Dr. Arnold RAKAJ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Konferansa; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, İtalya’dan gelen konuşmacılarımız ve akademisyenlerimiz katılım sağladı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Deniz Bilimleri Teknolojisi Faküktesi'nin Dekanı Prof. Dr. Murat YİĞİT tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından sunumlar gerçekleştirildi. Sempozyum; soru, öneriler ve belge takdimi  ile sonlandırıldı.