Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

.

Fakültemiz Seminer Salonunda Kalite Güvencesi kapsamında Dış Paydaşların katılımı ile 23 Ekim 2017 tarihinde saat: 14:00’te Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÇOLAKOĞLU, Dekan Yardımcısı Ekrem Şanver ÇELİK, Dekan yardımcısı ve Yetiştiricilik Bölümü Kalite Güvence Temsilcisi Doç. Dr. İlknur AK, Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Kalite Güvence Temsilcisi Doç. Dr. Nermin BERİK, Temel Bilimler Bölümü Kalite Güvence Temsilcisi Doç. Dr Cahide Çiğdem YIĞIN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yonca YÜCEER,    Çanakkale Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Kalite Yönetim Birimi Sorumlusu Dr. Sinan KOÇ, Niyazi Önen Gıda San. A.Ş. adına Ar-Ge ve Kalite Kontrol Yöneticisi Burcu KÖSEOĞLU, İda Gıda Tarımsal Üretim İç ve Dış Pazarlama Ltd.Şti. adına Tesis Sorumlusu İsmail AVCILAR katılmıştır.

Paydaşlarımızın Su Ürünleri Mühendisliği Lisans Programının durumu hakkında düşünceleri, önerileri, kurumsal olarak beklentileri ve istekleri görüşülmüştür.